0
Your Καλαθι
Υγιεινή και Τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Έκπτωση
10%
10%
Περιγραφή
Η γαλακτοβιομηχανία είναι ο μεγαλύτερος κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων, γιατί δεν προμηθεύει μόνο την αγορά με πολλά έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα, όπως γάλα, βούτυρο, γιαούρτη, τυρί και παγωτό, αλλά παρέχει και συστατικά, όπως γαλακτόσκονη και συμπυκνωμένο γάλα, σε ένα μεγάλο φάσμα εταιρειών που επεξεργάζονται τρόφιμα. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να προσφέρει στον αναγνώστη σύγχρονη γνώση για τη χημική σύσταση και τη μικροβιολογία του νωπού γάλακτος, και να παρουσιάσει τα στάδια παραγωγής του θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος και των κύριων γαλακτοκομικών προϊόντων, από την παραλαβή των πρώτων υλών έως τη συσκευασία των προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε πτυχές που άπτονται της ασφάλειας και της ποιότητας. Το βιβλίο «Υγιεινή και Τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του» γράφτηκε με κύριο στόχο να αποτελέσει διδακτικό βοήθημα για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι διδάσκονται το σχετικό αντικείμενο. Όμως δεν παύει να αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για τους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα της υγιεινής, της τεχνολογίας και του ποιοτικού ελέγχου των γαλακτοκομικών προϊόντων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Η ύλη διαρθρώνεται σε 16 κεφάλαια με σύνολο 680 σελίδες, με πληθώρα πινάκων, φωτογραφιών και σχημάτων και υποστηρίζεται από πλούσια βιβλιογραφία.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις