Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες Chefs

259449
Εκδόσεις: Le Monde
Σελίδες:183
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2003
ISBN:9789608727489


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Θέλοντας να πλουτίσουμε τις γνώσεις των μελλοντικών επαγγελματιών μαγείρων και να τους καταρτίσουμε όσον αφορά τον τρόπο διαχωρισμού αναγνώρισης αλλά και μαγειρέματος των διαφόρων τεμαχίων σφαγίων ζώων, θα παραθέσουμε στο βιβλίο αυτό τις υπάρχουσες πληροφορίες σχετικά με ότι αφορά τα θέματα της Ανατομίας και του Τεμαχισμού των διαφόρων σφαγίων ζώων, ψαριών και οστρακοειδών.

Από την εισαγωγή

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!