0
Your Καλαθι
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες Chefs
Περιγραφή
Θέλοντας να πλουτίσουμε τις γνώσεις των μελλοντικών επαγγελματιών μαγείρων και να τους καταρτίσουμε όσον αφορά τον τρόπο διαχωρισμού αναγνώρισης αλλά και μαγειρέματος των διαφόρων τεμαχίων σφαγίων ζώων, θα παραθέσουμε στο βιβλίο αυτό τις υπάρχουσες πληροφορίες σχετικά με ότι αφορά τα θέματα της Ανατομίας και του Τεμαχισμού των διαφόρων σφαγίων ζώων, ψαριών και οστρακοειδών.
Από την εισαγωγή
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις