0
Your Καλαθι
Εγχειρίδιο γαστρογνωμίας
Μετά ανακατεργασμένων εικόνων
Έκπτωση
30%
30%
Περιγραφή
Ο Απίκιος, ελληνικό πρόσωπο με ρωμαικό προσωπείο, τρώει
ανελλιπώς εδώ και πενηντατέσσερα χρόνια ενώ γράφει συστηματικά
για τη γαστρονομία τα τελευταία δεκαπέντε. Το βιβλίο αυτό,
άλλοτε με εσπεριδοειδή οξύτητα –σαν φλούδα μανταρινιού στα
μάτια– κάποτε πικρό στον ουρανίσκο –όπως τα άγρια χόρτα του
βουνού– και συχνά γλυκό –σαν λιγωτική συνταγή του ευτράπελου–
προσπαθεί να συνδιάσει τη γεύση της γλώσσας με τη γεύση της
γραφής. Μαγειρεμένο με φρέσκα υλικά μνήμης, σύμφωνα με παλιές συνταγές αναδρομής, και παρουσιασμένο με εύφορη διακόσμηση, σαν «ζωγραφισμένο πιάτο», το βιβλίο αυτό διαβάζεται με το στομάχι και τρώγεται με τα μάτια.
ανελλιπώς εδώ και πενηντατέσσερα χρόνια ενώ γράφει συστηματικά
για τη γαστρονομία τα τελευταία δεκαπέντε. Το βιβλίο αυτό,
άλλοτε με εσπεριδοειδή οξύτητα –σαν φλούδα μανταρινιού στα
μάτια– κάποτε πικρό στον ουρανίσκο –όπως τα άγρια χόρτα του
βουνού– και συχνά γλυκό –σαν λιγωτική συνταγή του ευτράπελου–
προσπαθεί να συνδιάσει τη γεύση της γλώσσας με τη γεύση της
γραφής. Μαγειρεμένο με φρέσκα υλικά μνήμης, σύμφωνα με παλιές συνταγές αναδρομής, και παρουσιασμένο με εύφορη διακόσμηση, σαν «ζωγραφισμένο πιάτο», το βιβλίο αυτό διαβάζεται με το στομάχι και τρώγεται με τα μάτια.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις