Όσα χρόνια κι αν περάσουν

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.00
10.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
600174
Συγγραφέας: Αρβανιτίδου, Άνδρεα
Εκδόσεις: Διάνοια
Σελίδες:310
Ημερομηνία Έκδοσης:13/03/2023
ISBN:9786185722289
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο έρωτας και η αγάπη είναι δύο έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες, μα παράλληλα τόσο διαφορετικές.
Η Άννα, μια γυναίκα που δεν ξέχασε τον πρώτο της έρωτα, τη στοίχειωνε πολλά χρόνια.
Ένας πλατωνικός και ανεκπλήρωτος έρωτας για τον Νίκο, δεν την άφηνε να πάει τη ζωή της παρακάτω.
Κάθε βράδυ ερχόταν στα όνειρά της, της θύμιζε την παρουσία του. Χάθηκαν στα χρόνια, από την καρδιά της όμως δεν έφυγε ούτε λεπτό.
Μπορεί, τελικά, να ανατραπεί το παρόν από κάτι τόσο αναπάντεχο και τραγικό ταυτόχρονα; Κάτι που κανείς δεν περιμένει; Κάτι που κανένας ανθρώπινος νους δεν το χωράει;
Πόσες θυσίες πρέπει να αντέξει μια ψυχή για να ζήσει το όνειρο; Γίνεται να βρεις την ευτυχία χωρίς να περάσεις μέσα από τον πόνο;

Κριτικές

Ένα βιβλίο που μίλησε στην καρδιά μου.Δυνατές εικόνες και αληθινοί άνθρωποι.
Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο της συγγραφέα.

Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από αισθηματική λογοτεχνία διαβάζοντας το έργο της 'Ανδρεας Αρβανιτιδου "Όσα χρόνια και αν περάσουν" αναθεώρησα πλήρως την προσέγγιση και τον σκεπτικισμό που είχα για το συγκεκριμένο είδος λογοτεχνίας.

Ξεκινώντας θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στο υπέροχο εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο είναι τόσο ελκυστικό και όμορφο που από μόνο του σε ελκύει να διαβάσεις το βιβλίο.

Η ιστορία που ξεκλειδώνετε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου είναι μία ιστορία αγάπης που ξεκινάει από την παιδική ηλικία της ηρωίδας και στιγματίζει την ζωή της. Η πλοκή της ιστορίας αναπτύσσεται με μια εξαιρετική ωριμότητα που εμένα προσωπικά με έκανε να έχω μία συνεχή προσμονή για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Οι ήρωες που έχει πλάσει η συγγραφέας είναι πολύ προσεγμένοι, εμφανίζονται ολοζώντανοι και δυναμικοί, δίνοντας μία πρόσθετη ώθηση στην ήδη πολύ καλή πλοκή.

Η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις, έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις, οδηγώντας σε μία εκρηκτική κορύφωση και ένα τέλος το οποίο με άφησε πραγματικά άφωνο.

Η δύναμη του βιβλίου είναι η προοδευτικότητα της ιστορίας, η εξαιρετικά αναπτυσσόμενη πλοκή και οι ολοζώντανοι χαρακτήρες.

Η συγγραφέας προσφέρει μία εξαιρετική ιστορία, γεμάτη συγκινήσεις, ανατροπές, έντονα συναισθήματα αλλά και ένα τέλος που συγκλονίζει.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπάνε την λογοτεχνία ανεξάρτητος είδους, και θέλουν να διαβάσουν μία πανέμορφη ιστορία.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!