0
Your Καλαθι
Ασφάλεια τροφίμων
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Έκπτωση
15%
15%
Περιγραφή
Περιεχόμενα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ HACCP.19
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.23
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.43
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP.75
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.105
ΟΡΟΛΟΓΙΑ.121
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.123
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.141
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.191
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.227
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.269
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ).283
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.295
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.323
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.347
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. 377
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. 415
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις