Ασφάλεια τροφίμων

Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 43.41
36.90
Τιμή Πρωτοπορίας
+
117456
Εκδόσεις: University Studio Press
Σελίδες:461
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2001
ISBN:9789601209135
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Περιεχόμενα



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ HACCP.19

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.23

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.43

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP.75

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.105

ΟΡΟΛΟΓΙΑ.121

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.123

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.141

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.191

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.227

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.269

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ).283

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.295

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.323

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.347

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. 377

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. 415

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!