Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 20.39
16.31
Τιμή Πρωτοπορίας
+
259262
Εκδόσεις: Σταμούλης
Σελίδες:312
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2004
ISBN:9789603515272
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλομένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP).
Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!