0
Your Καλαθι
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων
Έκπτωση
20%
20%
Περιγραφή
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλομένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP).
Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις