Πληροφοριακά Συστήματα στον Τουρισμό

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 30.00
27.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
603831
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Σελίδες:336
Μεταφραστής:ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ - ΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α - ΣΙΜΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:05/05/2023
ISBN:9789925350391
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το σύγγραμμα Πληροφοριακά Συστήματα στον Τουρισμό παρέχει μια σύγχρονη ενημέρωση σχετικά με την πολυπλοκότητα της χρήσης της τεχνολογίας των πληροφοριών στην τουριστική βιομηχανία. Εξετάζει τις εφαρμογές πληροφορικής σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, των ταξιδιωτικών διαμεσολαβητών, της διαμονής, της εστίασης, των προορισμών, των αξιοθέατων, των εκδηλώσεων και της ψυχαγωγίας. Πλήρως ενημερωμένο και οργανωμένο με βάση τα στάδια του ταξιδιού του επισκέπτη, το βιβλίο εξετάζει πώς οι τουρίστες χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες για να υποστηρίξουν τη λήψη αποφάσεων πριν από το ταξίδι τους, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και στον τελικό προορισμό. Το σύγγραμμα:
• Παρέχει ολοκληρωμένη και επικαιροποιημένη κάλυψη όλων των βασικών θεμάτων που αφορούν τις τεχνολογίες πληροφοριών στον τουρισμό.
• Καλύπτει νέους τομείς όπως η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, η ρομποτική, οι έξυπνοι προορισμοί, η ανατρεπτική καινοτομία και η συνεργατική οικονομία, ο πληθοπορισμός για τη βιωσιμότητα, η διαχείριση της διαδικτυακής φήμης και τα μεγάλα δεδομένα.
• Ενσωματώνει πληθώρα παιδαγωγικών στοιχείων για να βοηθήσει τη μάθηση των φοιτητών, όπως βασικά μοντέλα και έννοιες, έρευνα και πληροφορίες για τον κλάδο, μελέτες περιπτώσεων, βασικούς όρους, ερωτήσεις για συζήτηση και συνδέσμους προς χρήσιμους ιστότοπους.
Συνοδευόμενο από διαδικτυακές πηγές, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και εστιασμένο στη μάθηση σύγγραμμα για τους φοιτητές των τμημάτων Τουρισμού και συναφών αντικειμένων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!