Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν

80 κοκτέιλς. Για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 9.00
7.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
93920
Συγγραφείς: Degen , Jobst, Erin. E , Kessler
Σελίδες:254
Μεταφραστής:ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1998
ISBN:9789603312017
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Η τέχνη της ανάμειξης και του σερβιρίσματος των κοκτέιλς γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ξενοδοχείας και επισιτιστικής επιχείρησης. Γι' αυτό το λόγο, έχει καταστεί αναγκαίο να γνωρίζουμε καλά τα διάφορα κοκτέιλς, αλλά και να διαθέτουμε τις απαραίτητες, βασικές γνώσεις πάνω στα ποτά.
Αυτές οι γνώσεις αποτελούν και το στόχο αυτού του μικρού και συνεπώς εύχρηστου βιβλίου. Όλες οι διαδικασίες περιγράφονται βήμα-βήμα και υποβοηθούνται τόσο από το κείμενο, όσο και από τις εικόνες. Μ' αυτόν τον τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος στο μπαρ μπορεί να παρακολουθήσει με μεγάλη άνεση το κάθε στάδιο παρασκευής ενός κοτκέιλ.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!