Η ελιά

ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.00
10.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
315076
Συγγραφέας: Del Fabro, Adriano
Εκδόσεις: Ψύχαλος
Σελίδες:103
Επιμελητής:ΨΥΧΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Μεταφραστής:ΠΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789608455573
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:

- Τις ποικιλίες

- Τον πολλαπλασιασμό

- Το κλάδεμα

- Τη λίπανση

- Τις καλλιεργητικές φροντίδες

- Τη φυτοπροστασία

- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών

- Την παραγωγή ελαιόλαδου

Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!