0
Your Καλαθι
Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
Έκπτωση
25%
25%
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο – βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. «Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής».
Όπως και το προηγούμενο βιβλίο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.
Όπως και το προηγούμενο βιβλίο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις