Essential guide to Cheese

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 26.50
21.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
493543
Συγγραφέας: Elt, Alexander
Εκδόσεις: Loft Publications
Σελίδες:216
Ημερομηνία Έκδοσης:18/01/2019
ISBN:9788445909591
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Άμεσα διαθέσιμο
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Σκληρό εξώφυλλο, διαστάσεις 24.4 x 2.3 x 29.7 εκατ. στην αγγλική γλώσσα.

Cheese, unlike other foods or culinary ingredients, is not a recently ""fashionable"" product. Its roots go back to ancient times. It was one of the favourite foods of the Greeks and Romans and in Egypt it was considered as one of their basic foods. Cheese now appears on the menus of the most luxurious restaurants, is a faithful companion for excursions and picnics, is a snack for children of almost all ages, is the food of the poor, is the joy of the gourmet, is the sandwich of choice... It is a universal panacea inside and outside the kitchen, and this is what this book reflects.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!