Chef School

Η γοητευτική τέχνη της μαγειρικής γίνεται δική σας: Τεχνικές βήμα προς βήμα για γευστικές δημιουργίες
322850
Συγγραφέας: Farrow, Joanna
Σελίδες:256
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789606838064


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Το βιβλίο Chef School θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις γαστρονομικές διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζει καθένας που του αρέσει το μαγείρεμα. Θα σας μάθει τα πάντα, από τα θεμελιώδη στοιχεία έως το επιτηδευμένο πιάτο.

Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, με τις απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου αυτού, σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές βήμα-προς-βήμα εικόνες, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βρείτε ότι η προετοιμασία του αστακού είναι τόσο εύκολη δουλειά όσο και να ξεφλουδίζετε μια ντομάτα.

Με περισσότερες από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, το βιβλίο Chef School σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες.

Το βιβλίο περιέχει τα ακόλουθα κεφάλαια:

Εξοπλισμός
Ζωμοί και σάλτσες
Κρέας και πουλερικά
Ψάρια και θαλασσινά
Λαχανικά και φρούτα
Αυγά
Ζυμαρικά
Ζύμες
Ψωμί
Κέικ, μπισκότα και επιδόρπια

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!