0
Your Καλαθι
Προσκαλώντας σε γεύμα τη χημεία
Έκπτωση
20%
20%
Περιγραφή
Η πρόσκληση που η συγγραφέας απευθύνει στη Χημεία εκφράζει και την πρόθεσή της να μας αποκαλύψει, με όσο πιο απλό τρόπο της επιτρέπει η επιστημονική της συνείδηση, μικρές και άγνωστες αλήθειες γύρω από τα όσα τρώμε και πίνουμε. Τα βασικά συστατικά των τροφών και η πέψη τους (δηλαδή η διαδικασία επεξεργασίας και αποθήκευσης των τροφών μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό), η μικροβιακή φθορά των τροφίμων και η συντήρησή τους κι ακόμα τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα και ο ρόλος της βιολογικής γεωργίας είναι τα θέματα που «παρελαύνουν» στο βιβλίο.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις