Ο Μάνος στη θάλασσα

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 8.16
5.71
Τιμή Πρωτοπορίας
+
113679
Συγγραφέας: Gutman, Anne
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Μεταφραστής:ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εικονογράφος:GEORG HALLENSLEBEN
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2000
ISBN:9789603751373
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ο Μάνος επέμενε πολύ να τον γράψουν οι γονείς του σε κατασκήνωση για να μάθει σέρφινγκ. Τι γίνεται όμως όταν λέει στον προπονητή του ότι δεν ξέρει κολύμπι;






Ο Μάνος, αστείο μικρό αγοράκι, επιθυμεί με όλη του την καρδιά να μάθει σέρφινγκ για τούτο και οι γονείς του τον γράφουν σε κατασκήνωση. Στο τρένο όλοι καυχησιολογούν για τις επιδόσεις τους στο κολύμπι, ένα αγόρι μάλιστα δηλώνει πρωταθλητής. «Κι εγώ είμαι πρωταθλητής κολύμβησης», απαντά ο Μάνος. Αλλά δεν ξέρει καθόλου να κολυμπά. Κι αυτό φαίνεται το επόμενο πρωί, όταν αρκετοί από τους χθεσινούς παινεσιάρηδες μένουν στην άμμο, πλάι στον προπονητή. Ο οποίος, «δεν είναι σοβαρό γιατί και οι άλλοι δεν ήξεραν κολύμπι στην αρχή», μιλά παρηγορώντας τους. Τελικώς πριν τελειώσουν οι διακοπές όλοι κολυμπούν σαν δελφινάκια.

Ο Μάνος είναι μια παράξενη φιγούρα, ζωάκι είναι, αλλά τι ζωάκι; Πάντως είναι χαρωπό και αξιαγάπητο πλάσμα. Και πολύ ανθρώπινο κι ευαίσθητο. Τα βιβλία με ήρωα τον Μάνο και τη Λίζα αγαπήθηκαν πολύ από τα παιδιά, όπου και αν κυκλοφόρησαν. Αλλοι τίτλοι της σειράς: «Η Λίζα στο αεροπλάνο», «Η ζήλια του Μάνου» κ.ά., με την ίδια αστεία και συγχρόνως εντυπωσιακή εικονογράφηση.

ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - 29/06/2001

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!