Τζόναθαν Κάρτλαντ 2. Τελευταίο κονβόι για το Όρεγκον

Σειρά Συλλογή Γουέστερν 8
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 5.80
4.35
Τιμή Πρωτοπορίας
+
99120
Συγγραφέας: Harle, Laurence
Εκδόσεις: Μαμούθ
Σελίδες:48
Μεταφραστής:ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εικονογράφος:MICHEL BLANC-DUMONT
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1999
ISBN:9789603212423
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


O Κάρτλαντ και η Μικρή-Χιονονιφάδα έχουν αποσυρθεί στα βουνά Αμπσαροκ γιά να ζήσουν ήσυχα τη ζωή τους. Μετά από λίγο καιρό έρχεται καί η γέννηση του γιού του, κάνοντας τη ζωή τους ακόμα πιό ευτυχισμένη και ανέμελη. Μιά μέρα βρίσκει ο Κάρτλαντ τη γυναίκα του νεκρή, μετά από τα χτυπήματα κάποιου Ινδιάνου Σοσόνι. Σπρωγμένος στα όρια της παραφροσύνης ο Κάρτλαντ περιφέρεται μέχρι εξαντλήσεως ανάμεσα στα βουνά, μέχρι πού πέφτει μισοπεθαμένος από εξάντληση. Κάποιοι ταξιδιώτες ενός καραβανιού τον περιμαζεύουν, αλλά αυτό δεν βελτιώνει το τραγικό του χάλι.

Το καραβάνι αυτό δέχεται επιθέσεις από Ινδιάνους καί ο Κάρτλαντ, μη νώθοντας καλά-καλά αν ζεί ή όχι, δέχεται να πάει να φέρει βοήθεια από το οχυρό Φορτ Λάραμι. Αφού τα κατάφερε, η κατάσταση του έγινε ακόμα χειρότερη μη μπορώντας να ξεχάσει την δολοφονία της γυναίκας του. Αρκετούς μήνες μετά, ένας γνωστός του μιγάς τον περιμαζεύει και ο Κάρτλαντ δέχεται να οδηγήσει ένα άλλο καραβάνι εποίκων προς το Όρεγκον.

Στο δρόμο τους πέφτουν κατά τύχη πάνω σε Ινδιάνους Σοσόνι και ο Κάρτλαντ αναγνωρίζει ανάμεσα τους το δολοφόνο της γυναίκας του. Οι Σοσόνι προτείνουν μονομαχία ώστε το μεγάλο Πνεύμα να αναδείξει τον δίκαιο. Οι τύψεις και το απωθημένο μίσος γιά τον άγνωστο μέχρι τώρα φονιά της γυναίκας του, δίνουν δύναμη στον Κάρτλαντ και καταφέρνει να του ανταποδώσει το κακό πού τού έκανε. Το καραβάνι ξεκινά πάλι το δρόμο του ανάμεσα στα βουνά και μετά από απερίγραπτες κακουχίες, καταφέρνει χάρις στον ικανό οδηγό του να φτάσει στο Όρεγκον. Ο Τζόναθαν Κάρτλαντ φεύγει καί πάλι ακολουθώντας τα βήματα ενός δρόμου πού τον χαράζει μόνος του βήμα προς βήμα...


Σειρά Συλλογή Γουέστερν 6

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!