Ο ταξιδιώτης

276269
Συγγραφέας: Hawks, Twelve-John
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες:548
Μεταφραστής:ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2005
ISBN:9789603065203


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Στο παρασκήνιο της σύγχρονης καθημερινότητάς μας μαίνεται μια μυστική, πανάρχαιη σύγκρουση ανάμεσα στο Καλό και το Κακό.
Είναι ένας πόλεμος που δε θα γνωρίσουμε ποτέ - μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου ανάμεσα σε εκείνους που θέλουν να χειραγωγήσουν την ιστορία και σε αυτούς που δε διστάζουν να θυσιάσουν τις ζωές τους για την Ελευθερία και την Αλήθεια...




Οι Ταξιδιώτες είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να κάνουν το Πέρασμα σε άλλους κόσμους, αλλάζοντας ακόμη και το ρου της ιστορίας.

Ο Γκάμπριελ και ο Μάικλ είναι αδέλφια, γιοι Ταξιδιώτη και πιθανοί Ταξιδιώτες και οι ίδιοι, που παίρνουν χωριστούς δρόμους όταν η μυστηριώδης Τάμπουλα θέτει υπό τον έλεγχό της τον Μάικλ για να πετύχει τους δικούς της αποτρόπαιους σκοπούς. Οι ισορροπίες αλλάζουν όταν η Μάγια, μια Αρλεκίνος ταγμένη να προστατεύει με το σπαθί και τη ζωή της τους Ταξιδιώτες, εντοπίζει και θέτει υπό την προστασία της τον Γκάμπριελ. Θα καταφέρει άραγε η νεαρή πολεμίστρια να οδηγήσει με ασφάλεια τον Γκάμπριελ στο ταξίδι που θα καταλήξει στο Πέρασμα, κρατώντας και τους δυο τους μακριά από το άγρυπνο μάτι της Αχανούς Μηχανής;


Ο εκδοτικός οίκος Doubleday και ο Jason Kaufman, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Dan Brown, παρουσιάζουν τώρα το αντίπαλον δέος του!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!