Άτλας σημείων βελονισμού και πυροδότησης μυοπεριτοναϊκού πόνου

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 50.00
45.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
603696
Σελίδες:536
Επιμελητής:ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:03/05/2023
ISBN:9789606081156
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο Άτλας Σημείων Βελονισμού και Πυροδότησης Μυοπεριτονιακού Πόνου παρέχει μία περιεκτική περιγραφή των τριώ ν κύριων συστημάτων θεραπευτικού βελονισμού: της πανάρχαιας κινέζικης τέχνης του βελονισμού για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος παθήσεων, του ωτοβελονισμού όπως περιγράφηκε από τον Nogier, καθώς και του θεραπευτικού βελονισμού της Δυτικής Ιατρικής, γνωστό και ως Βιοιατρικό Βελονισμό, ο οποίος βασίζεται σε αρχές της φυσιολογίας και στόχο έχει την αντιμετώπιση επώδυνων παθήσεων του νευρομυοσκελετικού συστήματος και ειδικότερα των
σημείων πυροδότησης μυοπεριτονιακού πόνου.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη. Τα τρία πρώτα είναι αφιερωμένα αντίστοιχα στα σημεία βελονισμού του σώματος, του αυτιού και των μυών. Για κάθε σημείο βελονισμού παρέχεται λεπτομερής περιγραφή της ανατομικής θέσης, των ενδείξεων και των αντενδείξεων, καθώς και των πιθανών σχέσεων με άλλα σημεία.
Το τέταρτο μέρος είναι αφιερωμένο στις μεθόδους μέτρησης και εντόπισης των σημείων πάνω στο σώμα. Η πλούσια και έγχρωμη εικονογράφησ η θα βοηθήσει τον αναγνώσ τη να εν τοπίσει με ευκολία κάθε σημείο βελονισμού στο ανθρώπινο σώμα.
Η ελληνική έκδοση του εγχειριδίου έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία για τον θεραπευτικό βελονισμό. Θα χρησιμεύσει σαν απαραίτητη πηγή, στην οποία θα μπορεί να ανατρέχει γρήγορα όχι μόνο ο φοιτητής, αλλά και ο επαγγελματίας θεραπευτής ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!