0
Your Καλαθι
Ph 10 ζαχαροπλαστική
Περιγραφή
Μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο ph 10 ζαχαροπλαστική pierre herme, από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme, το δεύτερο βιβλίο της σειράς Μεγάλοι Chefs του Κόσμου. Ο Pierre Herme, ο διασημότερος ίσως chef ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για πρώτη φορά όλες τις συλλογές του, ξετυλίγοντας τα δέκα χρόνια πορείας του, μέσα από 300 συνταγές και 200 φωτογραφίες.
Μεγάλα γλυκά και τάρτες, σοκολάτες, γλυκά ταξιδιού και viennoiseries, επιδόρπια εστιατορίου, ατομικές τάρτες και μικρά γλυκά, παγωτά και sorbets, πάστες φρούτων, macarons και petits fours, όλα μέσα από την εμπειρία και τη διαίσθηση ενός ζαχαροπλάστη πέρα από τα συνηθισμένα, που φανερώνονται μέσα από μια αχόρταγη και δημιουργική διαδρομή.
Ένα ακριβές και λεπτομερές βιβλίο που συνοδεύεται από ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι, θα γίνει το απαραίτητο εργαλείο του επαγγελματία, αλλά και ο πολύτιμος σύντροφος του ερασιτέχνη.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις