Ποτέ μην τα παρατάς

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 8.90
6.23
Τιμή Πρωτοπορίας
+
494683
Εκδόσεις: Θύρα
Σελίδες:56
Εικονογράφος:ΣΩΛΟΥ ΤΕΤΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:17/02/2019
ISBN:9786185404017
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Οι εκδόσεις Θύρα με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το πρώτο παιδικό βιβλίο της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Ελένης Ηλιάδου – Πολυκαρπίδου με τίτλο Ποτέ μην τα παρατάς. Πρόκειται για μια συνεργασία με την έμπειρη εικονογράφο Τέτη Σώλου.

Το κείμενο έχει αποσπάσει το 3ο Βραβείο στον Ε΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» 2018 με θέμα «Το σχολείο».

«Μόνος του και τελευταίος θα μείνει ο Λευτέρης και σε αυτή την εκδρομή. Κανείς από τους συμμαθητές του δεν θα τον περιμένει. Μάταια προσπαθεί κουτσαίνοντας να τους φθάσει, όπως πάντα...Είναι θλιμμένος γιατί τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει!
Μήπως, όμως, ο κύριος Άγγελος έχει να πει κάτι ξεχωριστό στον απογοητευμένο Λευτέρη; Μήπως ο δάσκαλος θα τον βοηθήσει να πιστέψει στον εαυτό του και ποτέ να μην τα παρατάει;».

Μια γλυκιά ιστορία, γεμάτη ελπίδα...Γιατί η ζωή κρύβει όμορφες εκπλήξεις για όσους τολμούν και προσπαθούν.

Το κείμενο είναι καλό και ισορροπημένο και αφήνει στην εικονογράφο την ελευθερία να αλληλεπιδράσει μαζί του δίνοντας ένα πρωτότυπο και πολύ χαρούμενο, τελικά, αποτέλεσμα.

Η εικονογράφος:

Η Τέτη Σώλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει εικονογραφήσει πολυάριθμα βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Για τις εκδόσεις Θύρα έχει εικονογραφήσει επίσης σε συνεργασία με την Αγγελική Δελεχά το βιβλίο της Μυρσίνης Βιγγοπούλου «Ο Νικόλας στο θρανίο».

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!