Corfiot cuisine. In search of the origins

412177
Συγγραφέας: Καρούνου, Βασιλική
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες:168
Ημερομηνία Έκδοσης:12/01/2015
ISBN:9786188170902


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Searching forgotten flavors, exploring historical sources and experimenting with local ingredients resulted in this book, an aspiration to link the origins of Corfiot cuisine and the healthy way of cooking.

Vasiliki Karounou has been living in Corfu since 2000. Fascinated by the island's nature, history and the richness of itscuisine, she began transforming fruits, flowers, spices and herbs into preserves, sweet and sour chutneys and liqueurs. Since 2008, she is the lifeblood of Acordo Corfu Speciality Foods, Artisan + Natural, and since 2011 she's been showcasing her culinary explorations at the Ambelonas Corfu restaurant.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!