Το άλφα της Ιθάκης μου

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 9.90
6.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
410267
Συγγραφέας: Κεραμάρη, Ελένη
Εκδόσεις: Έξη
Σελίδες:486
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2014
ISBN:9786188081994
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Μακεδονία, 1960

Μέσα στα καπνοχώραφα του κάμπου γεννιέται ένας απαγορευμένος έρωτας. Η Ανδριανή πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία. Ο Οδυσσέας από την Ανατολική Θράκη. Τα εμπόδια ανυπέρβλητα, μα η δίψα τους μεγάλη. Όταν η αποκάλυψη έρχεται, η σύγκρουση είναι αναπό­φευκτη και οι συνέπειες οδυνηρές.

Ο δρόμος του μαρτυρίου για την Ανδριανή ξεκινά. Ένας παρά τη θέλησή της γάμος με τον Χαρίλαο, έναν πλούσιο έμπορο από την Πόλη, που κρύβει ένοχα μυστικά, γίνεται η φυλακή της. Ο Οδυσσέας, προσπαθώντας να ισορροπήσει μέσα στην τρέλα του, βρίσκει διέξοδο στη φυγή. Απαρνιέται την οικογένειά του και κρεμιέται από το ανεκπλήρωτο όνειρο της ζωής του.

Ένα γύρισμα της μοίρας και το παρελθόν έρχεται πάλι μπροστά. Πρέπει ν’ αντισταθούν στη δύναμή του. Μπορούν όμως;

Ένας μεγάλος έρωτας που αναζητά την ολοκλήρωσή του. Ένας ύμνος στην αληθινή αγάπη που παραμερίζει κάθε εμπόδιο.

Κριτικές

Το συγκεκριμένο ανάγνωσμα αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για μένα!Από τα βιβλία που δε θέλεις να αφήσεις απο το χέρι σου παρά μόνο όταν έχεις ήδη φτάσει στην τελευταία σελίδα.Λόγος απλός με πλοκή που τρέχει και ήρωες που πείθουν χωρίς ανούσιες περιγραφές και βαρετές επαναλήψεις! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα μυθιστόρημα?

Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που μπορεί να διαβάσει κανείς αλλά μπορώ να πω πως εμένα με συγκίνησε ιδιαίτερα γιατί η συγγραφέας περιγράφει τα γεγονότα τόσο γλαφυρά και άμεσα που διαβάζοντάς το νιώθεις πως βρίσκεσαι παρόν στις σκηνές που εκτυλίσσονται.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί στους καιρούς που ζούμε σπάνια βρίσκονται λόγοι για να νιώσουμε τόσο όμορφα.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!