Η σωστή αντικαρκινική διατροφή

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 16.00
9.60
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €8.00
+
382988
Συγγραφέας: Khayat, David
Εκδόσεις: Καλέντης
Σελίδες:336
Μεταφραστής:ΛΑΚΚΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:15/05/2013
ISBN:9789602192689
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

O διακεκριμένος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, αξιοποιώντας τη θητεία του στην έρευνα και στη θεραπευτική φροντίδα των καρκινοπαθών, συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο το απόσταγμα τριάντα χρόνων στην Ογκολογία.

Με στόχο την πρόληψη της νόσου, ο συγγραφέας επικεντρώνεται στη διατροφή, δεδομένου ότι οι διατροφικές συνήθειες, υπό την ευρεία έννοια, είναι οι παράγοντες που ευθύνονται για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου ποσοστού των καρκίνων. Όπως σημειώνει ο ίδιος στον πρόλογο του βιβλίου, "αυτός είναι ο λόγος που με ώθησε να γράψω το ανά χείρας βιβλίο, με σκοπό να παρουσιάσω την εμπειρία μου και τους στοχασμούς μιας τριακονταετίας. Να προσφέρω όλη τη γνώση που απέκτησα και να τη μοιραστώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να νιώσουμε ότι πραγματική υπάρχει ελπίδα και να πούμε ότι χάρη σε αυτήν τα παιδιά μας, κάποια μέρα, θα ζουν σε έναν κόσμο χωρίς την απειλή ''της επάρατης νόσου''".

Με γλώσσα απλή και κατανοητή, ο Νταβίντ Καγιάτ αναλύει τα επιστημονικά δεδομένα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ασθένεια. Παράλληλα παρουσιάζει τη σωστή αντικαρκινική διατροφή μέσα από μία σειρά προϊόντων και διατροφικών συνηθειών που πρέπει να αποφεύγουμε, αναλυτικό κατάλογο επικίνδυνων ή ωφέλιμων τροφίμων αλλά και συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αντίθετα με τα βιβλία που βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες σε σχέση με τον καρκίνο, η παρούσα έκδοση εμπεριέχει τη σύνεση των κανόνων που θέτει ο επί τριακονταετία ερευνητής, τόσο στο εργαστήριο όσο και με τους πάσχοντες, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ.

Πάνω απ' όλα, όμως, προσφέρει στους αναγνώστες τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν με κριτικό πνεύμα όλα όσα προτείνονται, συζητούνται ή γράφονται για τη σχέση διατροφής και καρκίνου. Η αξιοπιστία και η εγκυρότητα της έκδοσης ενισχύεται και από το γεγονός ότι αποτελεί προϊόν γόνιμης συνεργασίας μεταξύ ενός ογκολόγου και μιας έμπειρης διατροφολόγου, της Nathalie Hutter-Lardeau.

Το βιβλίο μεταφράστηκε σε πολλές χώρες -Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία- και έγινε bestseller διεθνώς.

Κριτικές

David Khayat: «Μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο εκδήλωσης του καρκίνου έως 5 και 6% με τη διατροφική κατανάλωση τροφίμων ‘‘αντικαρκινικών’’».

Πολλές ιδέες κυκλοφορούν σχετικά με τρόφιμα που ευνοούν ή εμποδίζουν την εμφάνιση του καρκίνου. Ο διάσημος καθηγητής David Khayat ξεκαθαρίζει την αλήθεια από το ψέμα όσον αφορά αυτό το θέμα.

Ο διάσημος ογκολόγος, καθηγητής David Khayat με το παρόν βιβλίο επικεντρώνει στη σχέση διατροφής και καρκίνου. Συμπέρασμα: αν και κανένα τρόφιμο δεν μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη αυτής της νόσου, ορισμένα μπορούν να καθυστερήσουν την εκδήλωσή της, όπως το σκόρδο, το λάχανο, τα δαμάσκηνα, ο χυμός του ροδιού, το πράσινο τσάι. Έφτασε η στιγμή λοιπόν να αλλάξουμε τη διατροφική μας δίαιτα;

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της διατροφής μας και της επανεμφάνισης μιας μορφής καρκίνου; Ποια τρόφιμα ενοχοποιούνται; Ποια μπορούν να μας προστατεύσουν και όντως να επιδιορθώσουν τα κύτταρα που παρουσιάζουν βλάβες; Ο διάσημος ογκολόγος David Khayat μάς παρουσιάζει τις τελευταίες ανακαλύψεις για την επάρατη νόσο. […] Δεν πρόκειται απλώς για ένα ακόμα βιβλίο σχετικό με τη διατροφή, ένα βιβλίο για αδυνάτισμα... Για πρώτη φορά στη Γαλλία ένας γνωστός ογκολόγος σκύβει πάνω από το πιάτο μας.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!