0
Your Καλαθι
Το ένδοξο 1821 - Ελευθερία ή θάνατος
Έκπτωση
10%
10%
Περιγραφή
Η Μαγειρική είναι τέχνη που απαιτεί μεγάλη θεωρητική κατάρτιση, αλλά και ταυτόχρονη πρακτική εξάσκηση.
Στην εποχή μας το φαγητό απαιτείται να είναι φροντισμένο, σε όλες του τις λεπτομέρειες.
Απευθύνεται στο σημερινό άνθρωπο, και οι σύγχρονες αντιλήψεις στο θέμα της διατροφής και της υγείας πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, σε οποιοδήποτε παρασκεύασμα.
Στο γράψιμο αυτού του βιβλίου λάβαμε υπόψη όλα τα δεδομένα που είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης πείρας, δίδοντας περισσότερη βάση στην πρακτική πλευρά της Μαγειρικής Τέχνης, ώστε να αποτελέσει πραγματικό βοήθημα σε όσους ανατρέξουν στις σελίδες του. Κάθε παρασκεύασμα είναι ένα δημιούργημα τέχνης και φαντασίας, που ικανοποιεί το σύνολο των αισθήσεών μας.
Θα ήταν εγωιστικό, αν λέγαμε πως εξαντλήσαμε το θέμα, γιατί η Μαγειρική είναι μια τέχνη που η εξέλιξή της δεν έχει όρια.
Αντώνης Σαρρημαυρογένης,
καθηγητής Μαγειρικής Τ.Ε.Ε. - Σ.Τ.Ε. Μακεδονίας Θεσσαλονίκη
Στην εποχή μας το φαγητό απαιτείται να είναι φροντισμένο, σε όλες του τις λεπτομέρειες.
Απευθύνεται στο σημερινό άνθρωπο, και οι σύγχρονες αντιλήψεις στο θέμα της διατροφής και της υγείας πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, σε οποιοδήποτε παρασκεύασμα.
Στο γράψιμο αυτού του βιβλίου λάβαμε υπόψη όλα τα δεδομένα που είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης πείρας, δίδοντας περισσότερη βάση στην πρακτική πλευρά της Μαγειρικής Τέχνης, ώστε να αποτελέσει πραγματικό βοήθημα σε όσους ανατρέξουν στις σελίδες του. Κάθε παρασκεύασμα είναι ένα δημιούργημα τέχνης και φαντασίας, που ικανοποιεί το σύνολο των αισθήσεών μας.
Θα ήταν εγωιστικό, αν λέγαμε πως εξαντλήσαμε το θέμα, γιατί η Μαγειρική είναι μια τέχνη που η εξέλιξή της δεν έχει όρια.
Αντώνης Σαρρημαυρογένης,
καθηγητής Μαγειρικής Τ.Ε.Ε. - Σ.Τ.Ε. Μακεδονίας Θεσσαλονίκη
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις