0
Your Καλαθι
Το κρέας
Εξασφάλιση υγιεινής. Επιλογής ποιότητας. Τρόποι κοπής.
Έκπτωση
30%
30%
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε τεχνίτες κρέατος, αλλά και σε καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το κρέας. Από το 1981 η Ελληνική Πολιτεία έκανε βαθειά τομή νομοθετώντας ή εφαρμόζοντας Κοινοτικές Οδηγίες και Κανονισμούς σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή ως την κατανάλωση ενημερώνοντας και έχοντας αρωγό τον επαγγελματία του κρέατος. Στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην προάσπιση των συμφερόντων του.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις