Το κρέας

Εξασφάλιση υγιεινής. Επιλογής ποιότητας. Τρόποι κοπής.
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.00
10.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
377955
Συγγραφέας: Κωτσέλης, Γιάννης
Εκδόσεις: Μύρτος
Σελίδες:112
Ημερομηνία Έκδοσης:06/02/2013
ISBN:9789606866418
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε τεχνίτες κρέατος, αλλά και σε καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το κρέας. Από το 1981 η Ελληνική Πολιτεία έκανε βαθειά τομή νομοθετώντας ή εφαρμόζοντας Κοινοτικές Οδηγίες και Κανονισμούς σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή ως την κατανάλωση ενημερώνοντας και έχοντας αρωγό τον επαγγελματία του κρέατος. Στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην προάσπιση των συμφερόντων του.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!