0
Your Καλαθι
Δείπνο μετά μουσικής
πρόλογος του Michel Blanc
Έκπτωση
40%
40%
Περιγραφή
Υπάρχει άραγε κανείς που να μη γνωρίζει την "Πέστροφα" του Σούμπερτ ή την "Άρια της Σαμπάνιας" (Finch'han dal vino, calda la testa) του Ντον Τζοβάνι; To Τουρνεντό Ροσίνι ή το γλυκό Πες Μελμπά που φέρει το όνομα της μεγάλης σοπράνο Νέλη Μέλμπα; Μουσικοί και καλοφαγάδες κάνουν καλή παρέα κι αυτό εδώ και κάτι αιώνες. Από τον Μεσαίωνα, με άλλα λόγια, που έλαβε χώρα το περίφημο Συμπόσιο του Φασιανού και είδαν να ξεπροβάλει, από ένα γιγαντιαίο πατέ αν κρουτ, μια ορχήστρα είκοσι οκτώ μουσικών...
Ο μουσικόφιλος και πολυβραβευμένος σεφ Michel Portos δημιούργησε δέκα μενού (τριάντα συνταγές) εμπνευσμένος από δέκα μεγάλους συνθέτες. Ξεκινώντας από τον Μπαχ φτάνει στον Ντυτιγιέ, περνώντας από τους Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βέρντι κ.ά. Ο λάτρης του καλού φαγητού θα ικανοποιηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα "γουστόζικα" κείμενα της Nathalie Krafft που σκιαγραφούν για πρώτη φορά τα γαστρονομικά πορτρέτα των καλοφαγάδων συνθετών... Ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει γυναίκες και άνδρες με εκλεπτυσμένο γούστο.
Εκλεγμένος σεφ της χρονιάς 2012 από το γαστρονομικό οδηγό Gault et Millau, ο Michel Portos έχει ήδη διακριθεί με δύο αστέρια εκ των οποίων το δεύτερο του απονέμεται ως σεφ του εστιατορίου του Saint-James στο Bouliac (περιοχή Ζιρόντ). Την ίδια χρονιά θα επιστρέφει στη γενέτειρά του τη Μασσαλία για να ανοίξει το εστιατόριο Malthazar. Έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο κουζίνας, το "Le Saint-James en 65 recettes" (Saint-James σε 65 συνταγές) που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Flammarion το 2011.
Η Nathalie Krafft έχει πίσω της μεγάλη δημοσιογραφική σταδιοδρομία. Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν επικεφαλής του περιοδικού "Le Monde de la musique". Σήμερα συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά περιοδικά "Rue89" και "News Tank Culture".
Ο μουσικόφιλος και πολυβραβευμένος σεφ Michel Portos δημιούργησε δέκα μενού (τριάντα συνταγές) εμπνευσμένος από δέκα μεγάλους συνθέτες. Ξεκινώντας από τον Μπαχ φτάνει στον Ντυτιγιέ, περνώντας από τους Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βέρντι κ.ά. Ο λάτρης του καλού φαγητού θα ικανοποιηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα "γουστόζικα" κείμενα της Nathalie Krafft που σκιαγραφούν για πρώτη φορά τα γαστρονομικά πορτρέτα των καλοφαγάδων συνθετών... Ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει γυναίκες και άνδρες με εκλεπτυσμένο γούστο.
Εκλεγμένος σεφ της χρονιάς 2012 από το γαστρονομικό οδηγό Gault et Millau, ο Michel Portos έχει ήδη διακριθεί με δύο αστέρια εκ των οποίων το δεύτερο του απονέμεται ως σεφ του εστιατορίου του Saint-James στο Bouliac (περιοχή Ζιρόντ). Την ίδια χρονιά θα επιστρέφει στη γενέτειρά του τη Μασσαλία για να ανοίξει το εστιατόριο Malthazar. Έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο κουζίνας, το "Le Saint-James en 65 recettes" (Saint-James σε 65 συνταγές) που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Flammarion το 2011.
Η Nathalie Krafft έχει πίσω της μεγάλη δημοσιογραφική σταδιοδρομία. Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν επικεφαλής του περιοδικού "Le Monde de la musique". Σήμερα συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά περιοδικά "Rue89" και "News Tank Culture".
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις