Ελλάδα (τουριστικός οδηγός και χάρτης)

124159
Εκδόσεις: Axon Εκδοτική
Σελίδες:511
Εικονογράφος:ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ - ΚΛΗΜΗΤΖ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2000
ISBN:9789603770220


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Ο ταξιδιωτικός οδηγός Ελλάδα Only the BEST ήρθε για να σας ταξιδέψει στα καλύτερα μέρη! Μετά από μεγάλη έρευνα, έχει επιλέξει και αξιολογήσει 43 κορυφαίες εκδρομές και σας τις παρουσιάζει με τόσο εύκολο και αναλυτικό τρόπο, που μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να αποφασίσετε ποιά είναι η ιδανική για τις δικές σας απαιτήσεις!

Οι επιλογές των εκδρομών γίνονται με κριτήριο την ισορροπία μεταξύ της φυσικής ομορφιάς και του ιστορικού ή αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Από την αρχιτεκτονική ομορφιά του Παρθενώνα ή την επιβλητικότητα του κάστρου των Κυθήρων μέχρι τα πέτρινα χωριά και το φαράγγι του Βίκου στα Ζαγοροχώρια ή τις κρυφές αμμουδιές στα Φαλάσαρνα της Κρήτης και τους υδροβιότοπους των Πρεσπών.

Πιο πρακτικά αλλά σίγουρα εξίσου ενδιαφέροντα στον ταξιδιώτη είναι οι επιλογές μας που να κοιμηθούν, που να φάνε και που να διασκεδάσουν. Πάντα με το σύστημα αξιολόγησης, της περιγραφής και τις φωτογραφίες, αφήνουμε στον ταξιδιώτη να κάνει τις δικές του επιλογές βάση της ατμόσφαιρας και των τιμών που του ταιριάζουν. Παντού γίνεται προσπάθεια να μοιραστούμε με τον αναγνώστη μας τα ταξιδιωτικά μυστικά που συλλέξαμε στα τριάντα χρόνια συνεχών εκδρομών.

Ίσως μια ωραία πλατεία ή ένα γραφικό στενάκι. Ίσως πάλι μια ιδιαίτερη ταβέρνα ή κάποιο σημείο για να απολαύσει τη δύση ή τη θέα και ίσως κάποιο ρομαντικό ξενώνα που δεν έχουν ανακαλύψει πολύ.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!