Βρώμικες αλήθειες

Αποκάλυψη!!! Ο μυστικός όρκος των Ιησουιτών
150036
Συγγραφέας: Κύθρας, Δημήτριος
Εκδόσεις: Δήλιος
Σελίδες:192
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2003
ISBN:9780009999185


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Εκτός από την επίσημη ιστορία υπάρχει και μία άλλη, η μυστική ιστορία, που σ' αυτήν κρύβονται όλες οι πραγματικές αιτίες των γεγονότων. Κινητήριος μοχλός της ιστορίας είναι ο χρυσός. Πού βρίσκεται ο χρυσός που εξορρύχθηκε σ' ολόκληρη την διάρκεια της ιστορίας;
Σε μυστικά χρηματοκιβώτια της Τράπεζας Ομοσπονδιακού Αποθεματικού της Νέας Υόρκης βρίσκεται όλος αυτός ο χρυσός. Ένα μεγάλο του τμήμα είναι ο "Ναζιστικός Χρυσός", που έφθασε στις ΗΠΑ με την επιχείρηση "Συνδετήρας".
Οι μηχανορραφίες της Αδελφότητας που κυβερνά τις ΗΠΑ σήμερα οδήγησαν στην υποστήριξη που παρείχε στους Ναζί για να κατακτηθεί η Ευρώπη.
Η Αδελφότητα δημιούργησε μυστικές βάσεις και είναι υπεύθυνη για σφαγές αμάχων αλλά και για την αρχαία βρώμικη ιστορία. Αυτή χρηματοδότησε την Αναφορά από το Σιδηρούν Όρος και τροφοδοτεί ένα ποτάμι αίματος επιβάλλοντας διαρκείς πολέμους.
Αμεσος συνεργάτης της ο Πάπας και δεξί της χέρι οι Ιησουίτες. Με καλυμμένες επιχειρήσεις, επιστημονική κατασκοπεία και χρήση της Ναζιστικής προπαγάνδας μέσα από κώδικες και απόκρυφα μηνύματα μετατρέπουν τους πολίτες σε αμόρφωτες μάζες που είναι εύκολο να χειραγωγηθούν.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!