0
Your Καλαθι
Μηχανική τροφίμων
Θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες
Έκπτωση
25%
25%
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί σα βασικό βοήθημα των φοιτητών του τομέα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων στο μάθημα «Μηχανική τροφίμων». Στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η εξοικείωση των φοιτητών μας με τις βασικές αρχές της Μηχανικής Τροφίμων, έτσι ώστε αφ' ενός να «μιλούν την ίδια γλώσσα» με συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων στο χώρο του εργοστασίου τροφίμων, και αφ' ετέρου να παρεμβαίνουν με επιτυχία στις διάφορες φάσεις της εγκατάστασης και λειτουργίας των γραμμών παραγωγής με στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος παραγωγής.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις