Λογιστική και Οικονομική των Επιχειρήσεων

accounting and business economics
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 53.00
42.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
463568
Εκδόσεις: Μπένου Ευγ.
Σελίδες:848
Ημερομηνία Έκδοσης:14/09/2017
ISBN:9789603591351
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στο παρόν σύγγραμμα γίνεται μια προσπάθεια συγκερασμού της θεωρίας με τις πρακτικές εφαρμογές στις Επιστημονικές ενότητες της Λογιστικής και της Οικονομικής των επιχειρήσεων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στη σημασία του εσωτερικού ελέγχου. Ο εκπαιδευτικός στόχος του παρόντος συγγράμματος δεν αντιδιαστέλλεται σε θεωρητικό επίπεδο με τον τεχνικό του χαρακτήρα, αλλά σταδιακά περνά από το εισαγωγικό θεωρητικό τμήμα στις εφαρμογές και στην προχωρημένη ανάλυση των επιστημονικών του αντικειμένων.
Στην παρούσα έκδοση έχουν διορθωθεί κείμενα και τύποι μιας προηγούμενης έκδοσης ενώ έχουν προστεθεί νέα κεφάλαια και θεματικές ενότητες ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των συγγραφέων του.
Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα εργαλείο εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης για τους φοιτητές των οικονομικών σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων και για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Οι θεματικές ενότητες είναι τρείς. Η πρώτη αποτελείται από θέματα της οικονομικής των επιχειρήσεων, η δεύτερη παρουσιάζει ένα εγχειρίδιο πολιτικών και διαδικασιών ως εργαλείο οργάνωσης και ελέγχου των επιχειρήσεων (το οποίο συνδέεται με τη Λογιστική και μέσω ασκήσεων) και στην τρίτη ενότητα αναλύεται η επιστήμη της Λογιστικής.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!