0
Your Καλαθι
Ελληνικό τυρί
Περιγραφή
Για πρώτη φορά το μεγάλο κεφάλαιο «τυρί» της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας παρουσιάζεται σε μια καθαρά ελληνική έκδοση. Τα υπόλοιπα βιβλία που κυκλοφορούν για το τυρί είναι μεταφράσεις ξένων εκδόσεων και χρησιμοποιούν στις συνταγές τύπους τυριών που δύσκολα συναντά κανείς στην ελληνική αγορά. Το «Τυρί» του Ηλία Μαμαλάκη αποτελεί μια πολύ καλή έρευνα και δίνει πληροφορίες οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα φανούν χρήσιμες τόσο σε αρχάριους όσο και σε πεπειραμένους μαγείρους.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις