Γιάννης ο 46ος

Σατιρικό μυθιστόρημα
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 9.37
6.56
Τιμή Πρωτοπορίας
+
77199
Συγγραφέας: Μάρας, Στάθης
Εκδόσεις: Σοκόλη
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1996
ISBN:9789607210593
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ύστερα από τα προηγούμενα, τόσο σοβαρά έργα του συγγραφέα, το σκανδαλιστικό περιεχόμενο κάποιων σελίδων αυτού του βιβλίου, σίγουρα, δεν πρόκειται να σοκάρει τον αναγνώστη.
Αντίθετα, μάλιστα, θα τον παρακινήσει να ψάξει στις πονηρές σκέψεις και πράξεις του ήρωα, ώστε να βρει τα μηνύματα! Γιατί, τα μηνύματα υπάρχουν μέσα στην εποχή μας, είναι ένα μαζί της, κάτι σαν τις "ρίζες", στις οποίες συχνά μας ξαναγυρίζουν διάφοροι συγγραφείς, συνθέτες και μόδιστροι. Έτσι, ούτε το γέλιο ή το κλάμα, ως συνέπειες της ανάγνωσης, μπορούν να δυσχεράνουν την επισήμανσή τους, αφού αυτά υπάρχουν πριν και άσχετα από οποιοδήποτε κείμενο...
Βεβαίως, στο τέλος ο ήρωας θα πεθάνει. Αυτό δε σημαίνει πως ο θάνατος ήταν απαραίτητος. Σημαίνει απλά, ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό μυθιστόρημα - μυθιστορηματική βιογραφία κάποιου διανοούμενου, δηλαδή του διανοούμενου ή και του ανθρώπου. Άλλωστε, ο θάνατος δεν είχε προηγούμενα με τον ήρωα, μολονότι ο ήρωας είχε μαζί του. Διότι ο θάνατος είναι ένα όμορφο, δυνατό παλικάρι, που λατρεύει την επίγεια ζωή και φροντίζει για την αιωνιότητά της.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!