Το σαλιγκάρι στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή κουζίνα

80 συνταγές ελληνικές και ξένες
144316
Συγγραφέας: Μαρκάκης, Στέλιος
Εκδόσεις: Σταμούλης (προμ.)
Σελίδες:84
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1990
ISBN:9780007184095


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Σαλιγκάρια αναπαραγωγής
Μελέτες εκτροφείων
Υλικά εκτροφείων
Σπόροι σαλιγκαροτροφικών φυτών
Φάρμακα
Επίβλεψη εκτροφείων

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!