Μικροβιολογία τροφίμων

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 57.50
43.13
Τιμή Πρωτοπορίας
+
338790
Συγγραφείς: Matthews, Karl R. , Montville, Thomas J.
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:445
Μεταφραστής:ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2010
ISBN:9789604117130
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική.

Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!