0
Your Καλαθι
Αρχές σχεδίασης μενού
Με παραδείγματα Μενού απο εστιατόρια μεγάλων ξενοδοχείων
Έκπτωση
30%
30%
Περιγραφή
Ο στόχος αυτού του βιβλίου είναι το να δώσει κάποιες βασικές γνώσεις γύρω από τα τρόφιμα, τη διοίκηση και τα οικονομικά μιας επισιτιστικής επιχείρησης στο άτομο που θα αναλάβει το σχεδιασμό ενός μενού. Ένας ικανός αριθμός από πίνακες, έντυπα και δείγματα μενού χρησιμοποιούνται για να διδάξουν τον αναγνώστη τη διατροφική αξία, την κοστολόγηση, το μάρκετινγκ, την προβολή και την ανάλυση ενός μενού, καθώς και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις