Αρχές σχεδίασης μενού

Με παραδείγματα Μενού απο εστιατόρια μεγάλων ξενοδοχείων
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.28
10.70
Τιμή Πρωτοπορίας
+
85897
Συγγραφείς: McVety, Paul , Ware, Bradley
Εκδόσεις: Έλλην
Σελίδες:227
Επιμελητής:ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μεταφραστής:ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1999
ISBN:9789602863770
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ο στόχος αυτού του βιβλίου είναι το να δώσει κάποιες βασικές γνώσεις γύρω από τα τρόφιμα, τη διοίκηση και τα οικονομικά μιας επισιτιστικής επιχείρησης στο άτομο που θα αναλάβει το σχεδιασμό ενός μενού. Ένας ικανός αριθμός από πίνακες, έντυπα και δείγματα μενού χρησιμοποιούνται για να διδάξουν τον αναγνώστη τη διατροφική αξία, την κοστολόγηση, το μάρκετινγκ, την προβολή και την ανάλυση ενός μενού, καθώς και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!