Vampire Academy ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
56%
Τιμή Εκδότη: 13.50
6.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
396942
Συγγραφέας: Mead, Richelle
Εκδόσεις: Διόπτρα
Σελίδες:360
Επιμελητής:ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ
Μεταφραστής:ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ ΟΛΓΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:20/01/2014
ISBN:2229603647056

Περιγραφή

Τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα! Σχολικές ίντριγκες, απαγορευμένοι έρωτες και σκοτεινά πλάσματα στοιχειώνουν τις νύχτες μας στον «αυτονόητο διάδοχο του Twilight», σύμφωνα με το The Daily Beast, που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη.

Η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο – είναι ένα κρυφό μέρος όπου βαμπίρ εκπαιδεύονται στη χρήση μαγείας και έφηβοι, που είναι άνθρωποι κατά το ήμισυ, εκπαιδεύονται για να τους προστατεύουν. Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι φύλακας της καλύτερής της φίλης Λίζα, της πριγκίπισσας των βρικολάκων. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τις σέρνουν πίσω στον Άγιο Βλαντιμίρ – εκεί όπου παραμονεύει ο απόλυτος κίνδυνος.
Η Ρόουζ και η Λίζα μυούνται στον απαγορευμένο έρωτα, στο ανελέητο κοινωνικό παρασκήνιο της Ακαδημίας και στις ακατονόμαστες βραδινές τελετουργίες. Όμως πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα.

«Ο αυτονόητος διάδοχος του Twilight»
The Daily Beast

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!