Από το χορτάρι στο βούτυρο
Περιγραφή
ΣΕΙΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
Ένα βιβλίο ιδανικό για τα νηπιαγωγεία και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το βιβλίο παρουσιάζει τη διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη που είναι το χορτάρι ως τον προϊόν που είναι το βούτυρο. Η εύχρηστη βιβλιοδεσία του επιτρέπει να διαλυθεί και να γίνει κάρτες για να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική του χρήση στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις