Ψηφίδες του ουρανού

Κείμενα συνοδοιπορίας με τον Χριστό
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 10.00
9.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
596689
Εκδόσεις: Εν Πλω
Σελίδες:200
Ημερομηνία Έκδοσης:31/01/2023
ISBN:9789606191282
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Συχνά λέμε ψέματα στον εαυτό μας, προσπαθώντας να ωραιοποιήσουμε τη λάθος επιλογή. Μιλάμε συνέχεια για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου την ίδια στιγμή που, οι περισσότεροι από εμάς, υποδυόμαστε κάποιον άλλο. Από τα πιο απλά πράγματα, όπως το ντύσιμο, τα μέρη που βγαίνουμε, οι σχέσεις μας με τους άλλους μέχρι τα πιο σημαντικά, όπως τα ιδανικά και οι αξίες της πίστης μας… το να μην είμαστε ο εαυτός μας είναι αρκετά σύνηθες. Είναι όμως και πολύ εξοντωτικό.

Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας είναι να είμαστε αυθεντικοί. Ας διανύσουμε το δικό μας σταυροδρόμι κι ας αποθέσουμε τον δικό μας θησαυρό, κοιτώντας πάντοτε ψηλά στον ουρανό! Τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι ψηφίδες της ζωής μας είναι εκείνες που θα μας βοηθήσουν στο να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο ψηφιδωτό στον ουρανό.


Τα κείμενα του βιβλίου αυτού είναι ιστορίες που βίωσα και άκουσα. Ο,τι κατάφερε να με κάνει να νιώσω άνθρωπος. Ο,τι κέρδισε το ενδιαφέρον μου, ο,τι με ανέβασε κι ο,τι με έριξε. Σε ο,τι έδωσα δύναμη να εξουσιάσει τα συναισθήματά μου. Σκέψεις κι απόψεις μιάς άλλης στιγμής, ενός άλλου εαυτού στον οποίο όμως εύκολα μπορείς να γυρίσεις, να θυμηθείς...
Κάθε κείμενο έχει ως βασικό συστατικό τον πόνο ή τη χαρά – τη δική σου ή του άλλου. Και δεν είναι τα λόγια του που εκφράζονται, αλλά τα συναισθήματά του.
Ωστόσο πίσω απ’ όλα αυτά παραμένεις εσύ. Κι αυτό που είσαι, κανένα κείμενο δεν μπορεί να το καταγράψει ολοκληρωτικά, παρά μόνο οι ΨΗΦΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ…Γιατί μόνο εκεί ανήκεις, ανήκουμε ολοκληρωτικά!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!