Μικροβιολογία τροφίμων

83718
Εκδόσεις: Σταμούλης (προμ.)
Σελίδες:552
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1998
ISBN:9780009028731


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η Μικροβιολογία Τροφίμων δεν είναι σαφώς οριοθετημένος Τομέας Επιστήμης με τις δικές του αρχές, νόμους και έννοιες. Και τούτο είναι λογικό, γιατί καλύπτει ουσιαστικά το χώρο μεταξύ της Βασικής Μικροβολίας και της Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Για τον λόγο αυτό είναι περισσότερο τεχνολογία και λιγότερο βασική επιστήμη και θωρία. Και όπως κάθε τεχνολογία σταχυολογεί ό,τι θεωρεί χρήσιμο από τους συγγενείς κλάδους επιστήμης για να καταλήξει σε οικονομικό αποτέλεσμα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η συντήρηση των τροφίμων, για όσο χρόνο είναι δυνατό, και η παραγωγή ενδιαμέσων προϊόντων από τη διάσπαση της ύλης.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!