0
Your Καλαθι
Μικροβιολογία τροφίμων
Περιγραφή
Η Μικροβιολογία Τροφίμων δεν είναι σαφώς οριοθετημένος Τομέας Επιστήμης με τις δικές του αρχές, νόμους και έννοιες. Και τούτο είναι λογικό, γιατί καλύπτει ουσιαστικά το χώρο μεταξύ της Βασικής Μικροβολίας και της Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Για τον λόγο αυτό είναι περισσότερο τεχνολογία και λιγότερο βασική επιστήμη και θωρία. Και όπως κάθε τεχνολογία σταχυολογεί ό,τι θεωρεί χρήσιμο από τους συγγενείς κλάδους επιστήμης για να καταλήξει σε οικονομικό αποτέλεσμα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η συντήρηση των τροφίμων, για όσο χρόνο είναι δυνατό, και η παραγωγή ενδιαμέσων προϊόντων από τη διάσπαση της ύλης.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις