Μελέται Περί των Θείων Μυστηρίων

Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 10.00
8.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
102808
Σελίδες:192
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1990
ISBN:9780006994701
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Με την χάρι και την βοήθεια του προστάτου μας Αγιόυ Νεκταρίου, συνεχίζουμε την προσπάθεια να φέρουμε στο φως της δημοσιότητος σε νέες επιμελημένες εκδόσεις τα έργα του μεγάλου αυτού αγίου και συγγραφέως του αιώνος μας. Το ανά χείρας έργο πραγματεύεται το μεγάλο θέμα των επτά Μυστηρίων της Εκκλησίας μας, που για πολλούς από μας είναι άγνωστος ο προορισμός τους και κατ' επέκτασιν η χρησιμότης τους.
Το έργο είναι χωρισμένο σε οκτώ μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει μια περιληπτική αναφορά σε όλα τα μυστήρια και τα άλλα επτά είναι αφιερωμένα σε καθένα από τα μυστήρια.
Στο τέλος προσθέσαμε ένα λόγο του Αγίου μας με τίτλο: «Περί των καθηκόντων ημών προς το θυσιαστήριον», ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στην πρωτότυπη έκδοσι του 1915, αλλά τον παραθέτουμε ως έχοντα σχέσιν με το μυστήριον της Ιερωσύνης, το οποίο πραγματεύεται το έκτο μέρος τοΥ βιβλίου. Πιστεύουμε ότι ο λόγος αυτός θα βοηθήση τον κλήρο μας να εκπλήρωση την αποστολή του, όσο μπορεί καλύτερα.
Ευχόμεθα το βιβλίο αυτό να συμβάλλη στη διαφώτισι του πιστού λαού του Θεού, για την καλύτερη χρησιμοποίησι των όπλων αυτών που λέγονται Μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!