Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef dOeuvre

280170
Συγγραφέας: Νικολάου, Ντίνα
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:372
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2005
ISBN:9789608884304


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η CHEF D'OEUVRE, η διασημότερη Σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει τη μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη Μαγειρική Τέχνη.
Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψηφίους Chef της Σχολής, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!