0
Your Καλαθι
Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef dOeuvre
Περιγραφή
Η CHEF D'OEUVRE, η διασημότερη Σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει τη μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη Μαγειρική Τέχνη.
Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψηφίους Chef της Σχολής, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας.
(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις