Λεξικό διεθνούς μαγειρικής

274296
Σελίδες:236
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2005
ISBN:9789604420650


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Ένα Λεξικό Διεθνούς Μαγειρικής για πρώτη φορά στην ελληνική γαστρονομία.

Παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά περισσότερους από 300 τεχνικούς όρους της διεθνούς μαγειρικής.
Επεξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο πάνω από 2.500 παρασκευές.
Περιλαμβάνει εκτενές θεματικό ευρετήριο όλων των παρασκευών.
Υπερβαίνει κατά πολύ τον τύπο ενός απλού λεξικού, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις σε επαγγελματίες σεφ, μετρ, μαγείρους, ξενοδοχοϋπαλλήλους, τουριστικούς πράκτορες κ.ά.

Για τους επαγγελματίες μαγειρικής τέχνης αλλά και για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!