0
Your Καλαθι
Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια
Έκπτωση
20%
20%
Περιγραφή
Ένας χρηστικός οδηγός για τη σύγχρονη τεχνική καλλιέργειας εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, μαρούλι, αγγουριά, κολοκυθιά, πεπονιά, καρπουζιά, φασολιά) στα θερμοκήπια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Περιλαμβάνει λεπτομερείς αναφορές και πρακτικές συμβουλές για βοτανικά χαρακτηριστικά, ποικιλίες, πολλαπλασιασμό, την εποχή της σποράς, τις ανάγκες του φυτού σε κλίμα και έδαφος, τη μεταφύτευση, τον εμβολιασμό σε ανθεκτικά υποκείμενα, την επικονίαση - γονιμοποίηση και οι μέθοδοι υποβοήθησής τους, το κλάδεμα κ.ά.
Η έκδοση διανθίζεται με 480 πρωτότυπες φωτογραφίες από πειράματα και εμπορικές καλλιέργειες.
Η έκδοση διανθίζεται με 480 πρωτότυπες φωτογραφίες από πειράματα και εμπορικές καλλιέργειες.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις