0
Your Καλαθι
Ασφάλεια Τροφίμων
Βασικές έννοιες, οικονομική διάσταση και κλιματική αλλαγή
Έκπτωση
30%
30%
Περιγραφή
Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο κινδυνεύουν από μη ασφαλή τρόφιμα, εκ των οποίων εκατομμύρια αρρωσταίνουν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο επειδή καταναλώνουν μη ασφαλή τρόφιμα. Η ασφάλεια τροφίμων, λοιπόν, σώζει πραγματικά ζωές. Η εφαρμογή πρακτικών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων ενισχύει την υγεία του ατόμου και βελτιώνει την οικονομική ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής. Τόσο η ορθή εφαρμογή των επιστημονικών μελετών όσο και η δίκαιη επιβολή των κανονισμών επηρεάζουν την παραγωγή και τη διακίνηση ασφαλών τροφίμων. Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να αναλύσει ένα μέρος του συνόλου των παραμέτρων που σχετίζονται με την ασφάλεια τροφίμων και να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος που ασχολείται με το αντικείμενο αυτό.
Συγκεκριμένα, εντός του βιβλίου εξετάζονται τα παρακάτω:
1. Ο παγκόσμιος πληθυσμός και παραγωγή τροφίμων
2. Η οικονομία και ασφάλεια τροφίμων
3. Ο COVID-19 και κίνδυνοι για την ασφάλεια τροφίμων
4. Η κλιματική αλλαγή και ασφάλεια τροφίμων
5. Η Salmonella, ασφάλεια τροφίμων και πρακτικές χειρισμού
6. Η ασφάλεια τροφίμων στα φρούτα και τα λαχανικά
7. Η υγιεινή τροφίμων
Συγκεκριμένα, εντός του βιβλίου εξετάζονται τα παρακάτω:
1. Ο παγκόσμιος πληθυσμός και παραγωγή τροφίμων
2. Η οικονομία και ασφάλεια τροφίμων
3. Ο COVID-19 και κίνδυνοι για την ασφάλεια τροφίμων
4. Η κλιματική αλλαγή και ασφάλεια τροφίμων
5. Η Salmonella, ασφάλεια τροφίμων και πρακτικές χειρισμού
6. Η ασφάλεια τροφίμων στα φρούτα και τα λαχανικά
7. Η υγιεινή τροφίμων
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις