0
Your Καλαθι
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική
Έκπτωση
20%
20%
Περιγραφή
Το πιο ευπώλητο και ιστορικό βιβλίο μαγειρικής της Ελλάδος επιστρέφει. Πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο για τη σύγχρονη Ελληνική κουζίνα, με 392 πολύχρωμες σελίδες, θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας με την μητέρα της Ελληνικής κουζίνας, Χρύσα Παραδείση.
Στο βιβλίο θα βρείτε 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας.
Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχείζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το βιβλιό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μία ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.
Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδευτής σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.
Στο βιβλίο θα βρείτε 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας.
Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχείζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το βιβλιό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μία ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.
Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδευτής σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις