0
Your Καλαθι
Εδώδιμα εν οξάλμη κοινώς τουρσί
Περιγραφή
Με πιπεριές, κάπαρη, γαύρο ή μελιτζανάκι, που θα διατηρήσετε σε άλμη και ξίδι, δημιουργήστε μοναδικά ορεκτικά, ακολουθώντας τις απλές συνταγές αυτού του βιβλίου. Σερβίρονται όλες τις εποχές του χρόνου και συνοδεύουν το ούζο, το τσίπουρο, την μπύρα ή το κρασί. Μπορείτε να τα προσφέρετε κάθε φορά που η παρέα και η διάθεση σας το επιτρέπουν...
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις