0
Your Καλαθι
My Greek Vegan Food
Η "πράσινη" πλευρά της ελληνικής κουζίνας
Έκπτωση
30%
30%
Περιγραφή
65 αγαπημένες συνταγές
Γιατί η Ελληνική Κουζίνα ήταν Vegan πολύ πριν γίνει Cool!
Tο "My Greek Vegan Food" είναι ένα βιβλίο που μας ξεναγεί στην «πράσινη» πλευρά της ελληνικής κουζίνας, μέσα από μια πληθώρα παραδοσιακών και μοντέρνων vegan συνταγών με την υπογραφή της Εύας Μοναχάρη. Φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό την ελληνική κουζίνα ως την κατεξοχήν vegan διατροφική επιλογή.
Γιατί η Ελλάδα ήταν vegan, αιώνες πριν εφευρεθεί ο όρος. Η ελληνική μαγειρική παράδοση είναι γεμάτη λαχταριστά πιάτα που δεν περιέχουν καμία ζωική ουσία, είναι φιλικά προς τον πλανήτη και ανταποκρίνονται απολύτως στη νέα παγκόσμια διατροφική τάση.
Τα λαχανικά, τα όσπρια, τα δημητριακά, τα φρέσκα μυρωδικά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιό-λαδο ήταν και παραμένουν το θεμέλιο της ελληνικής κουζίνας. Μιας κουζίνας που σέβεται την εποχικότητα, γνωρίζει από ένστικτο τους σωστούς διατροφικούς συνδυασμούς
και η οποία, επιπλέον, μαγειρεύει οικονομικά με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ είναι πλούσια σε γεύση και σε θρεπτική αξία.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει 65 αγαπημένες συνταγές που λαχταρά ο καθένας να μαγειρέψει στην καθημερινότητά του. Συστήνει τη μαγειρική όπως την ονειρευόμαστε όλοι, λιτή, κατανοητή, πρωτότυπη, νόστιμη, τη μαγειρική που είναι ευεργετική για το μυαλό και το σώμα. Δεν απευθύνεται μόνο στους vegan, αλλά και σε όσους θέλουν να εντάξουν μια πιο υγιεινή και eco-friendly μαγειρική στη ζωή τους, να αποκτήσουν ένα πιο θρεπτικό και ισορροπημένο καθημερινό διατροφολόγιο, χωρίς να στερηθούν τίποτα σε γεύση και αρώματα.
Γιατί η Ελληνική Κουζίνα ήταν Vegan πολύ πριν γίνει Cool!
Tο "My Greek Vegan Food" είναι ένα βιβλίο που μας ξεναγεί στην «πράσινη» πλευρά της ελληνικής κουζίνας, μέσα από μια πληθώρα παραδοσιακών και μοντέρνων vegan συνταγών με την υπογραφή της Εύας Μοναχάρη. Φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό την ελληνική κουζίνα ως την κατεξοχήν vegan διατροφική επιλογή.
Γιατί η Ελλάδα ήταν vegan, αιώνες πριν εφευρεθεί ο όρος. Η ελληνική μαγειρική παράδοση είναι γεμάτη λαχταριστά πιάτα που δεν περιέχουν καμία ζωική ουσία, είναι φιλικά προς τον πλανήτη και ανταποκρίνονται απολύτως στη νέα παγκόσμια διατροφική τάση.
Τα λαχανικά, τα όσπρια, τα δημητριακά, τα φρέσκα μυρωδικά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιό-λαδο ήταν και παραμένουν το θεμέλιο της ελληνικής κουζίνας. Μιας κουζίνας που σέβεται την εποχικότητα, γνωρίζει από ένστικτο τους σωστούς διατροφικούς συνδυασμούς
και η οποία, επιπλέον, μαγειρεύει οικονομικά με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ είναι πλούσια σε γεύση και σε θρεπτική αξία.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει 65 αγαπημένες συνταγές που λαχταρά ο καθένας να μαγειρέψει στην καθημερινότητά του. Συστήνει τη μαγειρική όπως την ονειρευόμαστε όλοι, λιτή, κατανοητή, πρωτότυπη, νόστιμη, τη μαγειρική που είναι ευεργετική για το μυαλό και το σώμα. Δεν απευθύνεται μόνο στους vegan, αλλά και σε όσους θέλουν να εντάξουν μια πιο υγιεινή και eco-friendly μαγειρική στη ζωή τους, να αποκτήσουν ένα πιο θρεπτικό και ισορροπημένο καθημερινό διατροφολόγιο, χωρίς να στερηθούν τίποτα σε γεύση και αρώματα.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις