Η ανοιχτή κοινωνία και οι εχθροί της

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 48.76
34.13
Τιμή Πρωτοπορίας
+
552021
Συγγραφέας: Πόπερ, Καρλ
Εκδόσεις: Παπαζήσης
Σελίδες:1152
Μεταφραστής:ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:08/07/2021
ISBN:9789600237443
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

«…Ο Καθ. Popper γράφει με εξαιρετική ενάργεια και δύναμη. Οι μελέτες του πάνω στην ελληνική ιστορία και την ελληνική σκέψη υπήρξαν καταφανώς βαθειές και πρωτότυπες. Η πλατωνική εξήγηση δεν θα είναι ποτέ πιά η ίδια? ούτε νομίζω, η μαρξιστική εξήγηση…»
(G. Ryle)
«…Πρόκειται για έργο με μεγάλο ενδιαφέρον και σπουδαιότητα, παρωθητικό και υποβλητικό σ' όλη την έκτασή του. Οι αρετές του Καθ. Popper είναι πολλαπλές. Έχει μεγάλη γονιμότητα ιδεών. Σχεδόν κάθε του πρόταση μας δίνει κάτι πάνω στο οποίο να σκεφτούμε».
(G. C. Field)
«… Πέρα από τη δεσπόζουσα σημασία του για κάθε αναγνώστη, ως συμβολή στο πολιτικό μας πρόβλημα, το βιβλίο του Καθ. Popper περιέχει, όπως πιστεύω, θαυμάσιες συμβολές στην πολιτική θεωρία, την ηθική θεωρία, τη λογική θεωρία, τη φιλοσοφία της ιστορίας και την ιστορία της φιλοσοφίας. Το συνιστώ σε όλους όσοι ειδικεύονται σε οποιαδήποτε απ' αυτές τις περιοχές έρευνας. Το συνιστώ στους πλατωνιστές ως την πιο καινούργια και την πιο πρωτότυπη προσέγγιση στον Πλάτωνα από την εποχή του έργου του Burnet Greek Philosophy…»
(R. Robinson)
«…Υπάρχει ένας πλούτος αρετών στο βιβλίο — κλασική παιδεία, επιστημονική οξυδέρκεια, λογική λεπτότητα, φιλοσοφική δύναμη».
(E. Barker)

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!