Rally Athina [Επιτραπέζιο παιχνίδι]

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι για να γνωρίσεις την Αθήνα
224793
Εκδόσεις: Καλειδοσκόπιο
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2004
ISBN:9789607846433


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Περιέχει: 1 πίνακα παιχνιδιού (στα ελληνικά και στα αγγλικά)
4 χρωματιστά πιόνια (κουκουβάγιες)

2 ζάρια -1 βιβλίο-οδηγός της Αθήνας (στα ελληνικά και στα αγγλικά)





Ένα ράλι αλλιώτικο από τα άλλα, γεμάτο κινδύνους και παγίδες. Με αφετηρία το Μουσείο και οδηγό μια ριψοκίνδυνη κουκουβάγια, τη Γλαύκα, ανηφορίζεις στο Λυκαβηττό και κατηφορίζεις τη Βασιλίσσης Σοφίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ιλιγγιώδη; Όχι πάντα. Γιατί μπορεί να μπλέξεις είτε σε κάποιο Λαβύρινθο, όπως στο Μοναστηράκι, είτε να... σε πάρει ο ύπνος και να χάσεις τη σειρά σου. Μα ο στόχος είναι πάντα εκεί: να φτάσεις στο τέρμα, στην Ακρόπολη, για να αναδειχτείς νικητής.

Με πολύ κέφι και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι μετά από 108 χρόνια επιστρέφουν στην Αθήνα, δημιουργήσαμε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι. Όχι, δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Είναι ένα πρωτότυπο εργαλείο γνωριμίας με την πόλη (συνοδεύεται, άλλωστε, από ένα μικρό βιβλίο-τουριστικό οδηγό της Αθήνας).

Οι μικροί επισκέπτες της πόλης, Έλληνες και ξένοι, αλλά και οι νεαροί Αθηναίοι, θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα στέκια και ευχάριστες δραστηριότητες, πέρα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους αγώνες. Δροσερές γωνιές της πόλης, ένα ποτήρι με χυμό, οι περιπέτειες κάποιου αγάλματος ή μια ταινία σε θερινό κινηματογράφο μπερδεύονται γλυκά χωρίς διδακτισμούς.

Εμείς αγαπάμε την πόλη μας και θέλουμε να την αγαπήσουν κι οι άλλοι!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!