Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 24.38
14.63
Τιμή Πρωτοπορίας
+
630806
Συγγραφέας: Ράπτης, Νίκος Δ.
Εκδόσεις: Interbooks
Σελίδες:355
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:2229603900236

Περιγραφή


Το παρόν βιβλίο γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!